Beats från Dalarna

21 maj 2019 jonas olsson
Beats från Dalarna

Under sommaren söker vi oss ut ur storstäderna och in i hjärtat av Dalarna. Men Dalarnas frid betyder inte alltid djupa skogar och tystnad. På sommaren vill vi ha beats, kärlek och musik. Peace and Love i all ära, men Dalarna hungrar efter fler musikscener. Samtidigt finns det så många talanger där ute, allt från självständiga DJ’s och nystartade band, som saknar just de scener som hela sommarsverige efterfrågar. Vi vill ha små, intima dansutrymmen och konserter, där vi kan upptäcka alla de okända toner som bara väntar på att nå oss. Vi behöver helt enkelt fler småskaliga musikarrangörer.

 

Ljuduthyrning underlättar ditt event

En gammal loge eller en tom ladugård kan lätt omvandlas till precis den scen där vi alla vill samlas under ljusa sommarnätter. Vi vet alla hur den rätta musiken lätt kan förstöras genom dåliga anläggningar, och på högtalarna är det inget man sparar på för en lyckad konsert. Nya ljudanläggningar kan förstås kosta ändlösa mängder att köpa. Istället kan det rätta ljudet lätt fixas genom bolag som jobbar med just uthyrning ljud i Falun, till exempel http://www.jhshowbiz.se/, där rätt anläggning för rätt tillfälle kan leasas. Med anläggning, musik och lokal, fattas bara det spridda ordet, och kvällen, helgen eller festivalveckan kan gå igång.

Hitta din publik

Du vill ha rätt crowd på ditt event. Självklart ska alla närvarande komma med lika höga förväntningar som du som arrangör har på tillställningen, och stämningen ska vara hög. Därför är det viktigt att du presenterar din vision och dina idéer med din inbjudan. Låt publiken i förväg få veta vad du tänkt, så att ni hamnar på samma nivå redan från stund ett. Presentera dina artister noga och med omtanke, för att de verkligen ska få den uppskattning och den eftertanke som de förtjänar. Framtiden ligger i de små scenerna!

Fler nyheter