Dekorera väggen

10 april 2019 Eva Olsson
Dekorera väggen

Med väggdekorer kan du skapa ett personligt och unikt hem. På Sohu-shop finns det en mängd olika roliga texter och fina motiv att välja bland. Förutom helt underbara väggdekorer hittat du här även fototapeter, affischer och posters av högsta kvalitet.

Genom att välja en fototapet ger det rummet ett djup som formligen helt ändrar dess karaktär. Svårigheten blir i det här fallet att välja ut en tapet bland de många och otroligt vackra motiven.

Att sätta upp en väggdekor blir en fin detalj och passar i de flesta rum oberoende på den övriga inredningen. Du kan antingen välja en väggdekor med enbart text eller en med motiv. Bland motiven finns ett stort urval av wallstickers till bebisar, men även till små och stora flickor och pojkar, som är roliga. Till de mindre barnen finns det färgrika motiv på söta djur som de säkert blir förtjusta i.

Det finns även väggdekorer för de som är intresserad av fotboll, fiske, bilar, hästar eller vilda djur. Dessutom finns det figurer från Disneyfilmer och dinosaurier. Det är bara några exempel på alla motiv som finns att välja bland.

Förutom motiven som passar till barnrummen, finns en mängd olika väggdekorationer till de övriga rummen i hemmet. Många av motiven är svarta, vilket gör att de lätt passar in i hemmets övriga färg. En annan rolig detalj är stickers på hela familjen, som man att pryda brevlådan med.

Väggdekalen är av folie och har en bottenyta som är klistrig och gjord för att fästa på de allra flesta ytor. Det som är viktigt är att först grundligt göra ren ytan där dekalen ska sitta. Därefter låter man väggen torka i minst två dygn innan väggdekalen sätts upp. Med leveransen följer ett prov som du kan sätta på väggen för att testa om det fastnar ordentligt innan du sätter upp väggdekorationen.

 

Fler nyheter