Få ordning på ekonomin med redovisningshjälp

15 januari 2020 Cecilia Olsson
Få ordning på ekonomin med redovisningshjälp

Att ha en egen firma och vara sin egen chef är något som många drömmer om. Man får själv bestämma hur man lägger upp sina dagar och i bästa fall kan man även välja vilka uppdrag man ska ta på sig. Något som däremot kan vara svårt med att ha ett eget företag inom till exempel ett praktiskt yrke är ekonomin. Många människor som är praktiskt lagda tycker att det kan vara svårt och framförallt tråkigt att sitta med papper och siffror. Då är det tur att det finns hjälp att få. Genom att anställa en redovisningsbyrå kan man få hjälp med allt från fakturering till årsredovisning och deklaration.

Behöver man hjälp med redovisning i Haninge så kan man kontakta Tyresö redovisning. Tyresö redovisning är en redovisningsbyrå som riktar in sig mot mindre företag. Det kan till exempel vara hantverkare, konsultföretagare, fotografer eller läkare med anställda från kanske en upp till ett tjugotal. Tyresö redovisning finns där för att fungera som det mindre företagets egna ekonomiavdelning. De erbjuder helservice med bokföring, löner, månatliga skattedeklarationer, bokslut samt deklarationer.

Tyresö redovisning arbetar för att ha en nära och personlig kontakt med sina kunder. De vill finnas där för företaget ungefär som en partner som är behjälplig med såväl större som mindre frågor. De är flexibla när det kommer till var bokföringen ska skötas, den kan antingen skötas på Tyresö redovisnings kontor eller ute hos kund, allt efter kundens önskemål. De kan även göra ekonomiska analyser, ge skatteråd samt hjälpa till att göra budget och följa upp resultat. Tyresö redovisning kan också hjälpa till vid låneansökningar genom att tillsammans med kunden ta fram underlag som banken önskar från företaget.

Tyresö redovisning arbetar för att skapa ett så bra och smidigt samarbete som möjligt. De har bred kunskap och erfarenhet inom området och anpassar arbetet efter kundens behov.  

Fler nyheter