Förvandla ditt silver till sedlar

26 juli 2019 jonas olsson
Förvandla ditt silver till sedlar

Du har kanske också gamla silverringar, berlockarmband eller trasiga silverkedjor som bara blir liggande i en låda. Man sparar ofta på många saker som man aldrig någonsin mer kommer att använda. Det kan vara av nostalgiska eller känslomässiga skäl. Har man fått t.ex. ett silverhalsband i present av en släkting, tar det emot att göra sig av med det. Men det kan komma till nytta på annat sätt. Genom att sälja silver frigör du plats i skåpet och får istället pengar att ha roligt för.

 

 

Vanorna förändras

Det som var fint förr kan ibland putsas upp och bli modernt igen, men oftast ligger det bara och tar plats och ger dåligt samvete. Numera är det inte många ungdomar som vill stå och putsa gamla silverbestick, så det är ingen idé att spara på gamla saker för att de ska gå i arv. Om du lämnar in ditt gamla silver till ett seriöst företag får du en gratis värdering. Vill du sälja, får du snabb betalning direkt till ditt konto.

 

Sälj enkelt med ett brev

Det är inte bara silvret du kan sälja. Givetvis går det lika bra att sälja guld eller frimärken. Det är lätt att sälja det du har genom att helt enkelt skicka det med posten i en speciell, försäkrad försändelse – ett guldbrev. Ett länktips är: https://www.saljaguldmalmo.com/ Så oavsett var du bor går det snabbt och lätt att få pengar för gamla klenoder du har tröttnat på.

 

Vill du ha ännu mer betalt?

Tror du att dina gamla silversaker är värdefulla för en samlare, vill du förstås få bättre betalt för dem. Slipp allt jobb och lämna dem till samma företag som du säljer silver till. De har även möjligheter att för din räkning sälja saker på auktion. Då finns chansen att du får mer betalt och sakerna hamnar hos någon som uppskattar dem.

 

Fler nyheter