Glassystem för verksamheter som vill utmärka sig

25 februari 2020 Cecilia Olsson
Glassystem för verksamheter som vill utmärka sig

Att välja glasfasad till sin verksamhet eller sitt kontor kan ha större påverkan än vad man kanske kan tro. En fasad som släpper in naturligt ljus gör att inomhusmiljön blir mycket trevligare och kan påverka hur mycket tid människor vill spendera där. Att sitta och arbeta i en bunker är inte speciellt inspirerande och även fast det är få människor som gör just det så är det många som åtminstone kan ha den känslan på sin arbetsplats. Ett ljust kontor kan öka kreativiteten, bidra till att man inte behöver anstränga ögonen lika mycket samt göra så att anställda generellt trivs bättre. 

Att ha glasfasad på en verksamhet, som exempelvis en butik kan göra att den sticker ut i mängden på ett mycket positivt sätt. Precis som på kontor så blir det en trevligare lokal att vistas i vilket kan påverka att kunderna stannar längre och därmed ökar även möjligheten för att de handlar mer. Att gå in i en mörk butik som har några enstaka fönster känns inte speciellt lockande och man stannar sällan längre än vad man behöver.

Fördelarna med glasfasad är många, bland annat ger det ett modernt och stilrent intryck, det ger en trevlig arbetsmiljö, det är energieffektivt, det ger maximalt ljusinsläpp och man kan även få specialanpassade lösningar. 

Man hittar stilrena glassystem för fasader av hög kvalitet hos UpGlaze AB. UpGlaze AB projekterar, tillverkar och installerar Structural Glazing, glasfasader och glastak. De arbetar på hög teknisk nivå, med hög kvalitet och alltid med design och estetik i fokus. Alla projekt genomförs i samråd med kund samt med ett metodiskt entreprenad­utförande vilket resulterar i en förstklassig slutprodukt. Värmeisolering och återvinning är två egenskaper som får stort fokus vid design av moderna fastigheter. UpGlaze AB:s verksamhet och resurser används medvetet på de mest miljömässiga sätt. Allt material i systemet är återvinningsbart och delar av materialet är återvunnet.

 

Fler nyheter