Hur du stylar din klädsel med en New Era keps

28 juli 2022 Helen Johansson

editorial

En keps för alla outfits.

När den nya säsongen närmar sig är vi många som letar efter nya sätt att uppdatera vår garderob. Ett enkelt sätt att göra detta är att lägga till en New Era keps till din outfit. Men hur stylar du en New Era keps så att den ser chic ut och inte som om du bara bär en basebollkeps?

En New Era keps kan ge varje outfit en extra touch av stil. Oavsett om du ska klä upp dig för en speciell händelse eller bara vill se ut på bästa sätt till vardags, kan du skapa outfits som är både snygga och bekväma om du följer dessa enkla tips. Så sätt på dig din favorit New Era keps och sätt igång!

 

new era keps

https://high5shop.se/collections/new-era-caps

Att tänka på vid styling.

– Välj en New Era keps som sitter bra och är bekväm. Du kommer att ha den på dig hela dagen, så se till att det är något du kan känna dig bekväm i.

– Tänk på tillfället. Om du ska klä upp dig för en mer formell tillställning ska du välja en New Era keps i klassisk stil i svart eller marinblått. För en mer avslappnad look välj en färgglad keps.

– Komplettera din New Era keps med andra delar som kompletterar den. Om du har en svart keps, kombinera den med guld- eller silversmycken. Om du väljer en ljusare färg, välj tillbehör som kontrasterar väl.

– Ha kul med den! En New Era keps är ett bra sätt att ge din outfit en personlig prägel. Var kreativ och experimentera med olika stilar för att hitta den look som passar dig bäst.

 

Med dessa enkla tips kommer du att kunna styla vilken outfit som helst med en New Era keps. Så gå ut och hitta den perfekta för dig! Tack för att du läste! Dela gärna det här blogginlägget med dina vänner.

Fler nyheter