Låt en däckverkstad ta hand om dina däck

15 januari 2020 Cecilia Olsson
Låt en däckverkstad ta hand om dina däck

Däckbyten kan vara både planerade och oplanerade. Varje höst ska man byta till vinterdäck och på våren är det dags att byta tillbaka till sommardäck igen. Det är viktigt att ha däck av bra kvalitet och med rätt mönsterdjup för att kunna färdas så säkert som möjligt på vägarna. Det allra smidigaste är att lämna in sin bil för ett däckbyte, det oftast väldigt snabbt och man kan lita på att det blir korrekt utfört. Ibland är dock inte däckbytet lika planerat, att råka ut för punktering är tyvärr inte helt ovanligt. Vid punktering är det viktigt att så snabbt som möjligt hitta en bra plats att stanna bilen. Förutom att bilen blir väldigt svårhanterlig vid punktering så skadas även fälgen som däcket sitter i ju längre man färdas innan man stannar bilen. Det finns vissa firmor som utför mobila däckbyten vilket är väldigt praktiskt och smidigt om man har råkat ut för en punktering. 

Är man i behov av däckbyte i Ramnäs så kan man kontakta Emils däckverkstad. På Emils däckverkstad erbjuder de flera olika tjänster. Däckhotell – I däckhotellet ingår däckbyte, däcktvätt och förvaring av däck. Servicebil – Får man punktering så kommer servicebilen till dit man är och byter däcket. Det spelar ingen roll vad man har för fordon. Hydraulslangar – På Emils däckverkstad pressar och tillverkar de hydraulslangar. Däckreparationer – Emils däckverkstad reparerar alla typer av däck, litet som stort.

Emils däckverkstad är belägen i Ramnäs, cirka 30 kilometer nordväst om Västerås. Det är en däckverkstad som har inriktat sig på att ha den bästa servicen. Hos Emils däckverkstad är inga däck främmande då de köper, säljer och arbetar med alla typer av däck. De är även en del av Superdäck, en kedja med över 100 däck och bilverkstäder. Hos Emils däckverkstad kan man räkna med personlig och kompetent service.

Fler nyheter