Måttbeställda gardiner förhöjer känslan

04 mars 2020 jonas olsson
Måttbeställda gardiner förhöjer känslan

Snygga och välanpassade gardiner är verkligen pricken över i när det kommer till lyckad heminredning. Genom att välja gardiner som passar just dina rum och dess fönster skapas ett intryck som är svårt att uppnå på något annat sätt. De standardiserade varianterna som går att köpa i vanliga möbelvaruhus harmonierar oftast inte alls lika bra med känslan i ditt hem och dess övriga inredning, som om du låter sy upp gardiner anpassade efter just dina förutsättningar. Detta gäller inte minst om du har fönster av speciella format och ovanliga mått, vilket många faktiskt har.

 

Välja bland en stor mängd tyger och modeller

En stor fördel med att låta sy upp Måttbeställda gardiner till ditt hem, är att du kan kombinera tyger och modeller på ett i princip obegränsat vis. Du är inte hänvisad till de färgval och modeller som råkar vara representerade i årets kollektioner hos de stora möbelvaruhuskedjorna, utan kan fritt välja vilken prägel du ska sätta på ditt hem. Detta gäller såväl vanliga gardiner som till exempel mörkläggningsgardiner och flamsäkra varianter. När gardinerna sedan kommer på plats kan du dessutom räkna med att de har precis rätt mått och format för dina fönster. De har exakt rätt stil.

 

 

 

Professionell hjälp garanterar kvalitet och besparar dig arbete

Visst, för den pysslige finns naturligtvis möjligheten att själv sy upp sina gardiner, alternativt att lägga upp en färdig gardin som inhandlats i butik. Vill man ha ett perfekt resultat – och bespara sig själv många timmars slit och arbete – gör man dock förmodligen bäst i att vända sig till ett proffs. Marias Gardin & Tapetserarverkstad är ett utmärkt exempel. Med erfarenhet, gedigen kompetens och rätt utrustning kan en skicklig yrkesperson åstadkomma underverk. För så här är det – när varje söm och minsta detalj är präglad av kvalitet och noggrannhet får det fantastiska konsekvenser för helheten.

Fler nyheter