Pyraminx Cube Store och kul pussel

28 april 2021 william eriksson

Så här i pandemitider så behöver man såklart något kul att göra. När Netflix börjar få svårt att föreslå filmer och serier som man inte redan har sett, när vädret knappt tillåter att sitta på balkongen eller i trädgården, då är det dags att gnugga geniknölarna. Det finns massor av kul sällskapsspel och pussel att lägga, men varför inte testa på nya uppdaterade rubiks kubvarianter och roliga 3D-pussel av olika slag? Med ett enormt utbud av olika pusselspel så finns det alltid nya utmaningar och de är samtidigt lite mer originella än klassiska pussel. Här får man verkligen tänka till och testa sitt logiska tänkande.

Uppdaterade spel och pussel för alla

Klassikern rubiks kub har inspirerat till många nya pussel som får de där pandemitrötta hjärncellerna på piggt humör. Pyraminx Cube Store är en kul variation av rubiks kub som är pyramidformad och kommer i flera varianter, kul för både vuxna och barn. Det finns tusentals olika variationer och kluriga pussel av olika slag. Varför inte testa på magnetpussel där man med lite övning kan göra roliga formationer med hjälp av magnetiska delar? Eller nya kluriga träblockspussel, en klassiker med uppdaterade mekaniska pussel. 

Alla pussel finns i olika svårighetsgrader och passar både för barn och vuxna. De klurigaste spelen är riktigt svåra och gör hjärngympan utmanande. Leksaker för barnen som både är roliga och lärande finns med, exempelvis magic snake som är utvecklande och kul.

Utbudet är som sagt stort och man kan med fördel köpa flera olika pusselspel i paket utan att det för den delen blir för kostsamt. Spel finns från några kronor och uppåt. Så det är dags att gnugga geniknölarna och utmana dig själv med dessa roliga pussel. Semestertider under en pandemi kan alltid bli utmanande, dessa pussel och leksaker håller både hjärnan och barnen sysselsatta. Testa redan idag.

Fler nyheter