Smaskigt värre

04 november 2019 patrick pettersson
Smaskigt värre

Du sitter där på arbetsmötet, nickar och låtsas att du lyssnar på vad som sägs. Det är nog ingen som anar vad som riktigt pågår i ditt stilla sinne, hoppas du. Mötet har gått över tiden och du skulle ha haft lunch för länge sedan. I början var hungerkänslan lätt att ignorera, men nu har det gått så pass länge att du börjat drömma om mat… Den gamla trötta mackan du hade förberett lockar inte längre. Nu ser du godare saker framför dig: en grillad kyckling, en mör stek, kanske baby-back ribs… Beslutet är fattat. Idag ska du unna dig en måltid på restaurang.

 

 

Tänk på din hälsa

 

Hemlagat är alltid bäst, det vet du ju. Och du som är duktig och går upp tidigt varje morgon för att förbereda maten och göra det enklare att fatta goda beslut, du förtjänar verkligen den positiva effekt detta kommer att ha på din hälsa. Men någon gång ibland går det faktiskt att unna sig en smaskig måltid som man låter någon annan förbereda. Då gäller det att välja en restaurang som erbjuder god, hälsosam mat i en mysig miljö. Att hitta den är inte så svårt som det kan verka.

 

Mitt i Huddinge centrum

 

Färska, utvalda råvaror, färska drinkar och noggrant tillagade rätter gör för en underbar smakupplevelse på Steakhouse i Huddinge. Det centrala läget gör det lätt för dig att unna dig en smaklig måltid där vilken veckodag som helst. Varför inte bjuda din partner på chansen att avnjuta en läcker kycklingfilé, BBQ ribs, eller sötpommes? Har du barn, blir de säkert glada av att smaska i sig en fläskfilé med pommes och vaniljglass till efterrätt. Och för dig som tycker att det är skönt att istället kunna slappna av hemma, finns det förstås också ett alternativ: du kan beställa maten för avhämtning.

Fler nyheter