Sök billiga billån

Sök billiga billån

När den gamla bilen börjar krångla och allt oftare måste in på en bilverkstad, börjar antagligen de flesta fundera på att investera i en ny eller äldre bil. Billån är då perfekt att söka, då många inte har möjligheten att köpa en bil kontant. För att få ett lån på en vanlig svensk bank ska du i regel kunna visa någon form av säkerhet, vilket innebär mer krångel och tid än att söka ett billigt billån online.

Ansökningsprocessen är enkel och det är ingen som ställer krav på någon säkerhet eller vad du ska använda pengarna till. Du ansöker bara genom en bank, MoreBanker, där du snabbt får svar från flera långivare, i regel inom 24 timmar. Du kan sedan i lugn och ro välja vilket lån som passar dig bäst.

Genom att din ansökan går genom flera långivare har du större chans att få ett lån och det ger dig också möjligheten att jämföra olika banker för att hitta det billigaste lånet. Långivaren gör först en automatisk kreditvärdering för att ge dig ett personligt anpassat låneerbjudande innan du erbjuds lånet.

På MoreBankers hemsida kan du med hjälp av en smart billånsberäknare se hur mycket pengar det kommer att kosta dig och vilka möjligheter du har att ta ett billån. Då får du ett snabbt svar på vad du kan förvänta dig och på ett sunt förnuft lägga upp en budget innan du börjar låna pengar.

Tänk på att när du köper en begagnad bil genom en privathandel är det viktigt att du kontrollerar bilen ordentligt innan du bestämmer dig, eftersom du inte har någon reklamationsrätt. På en nummerplåtsuppslagstjäns kan du slå in bilens nummerplåt eller chassinummer för att se att det till exempel inte förekommer någon utestående skuld på bilen eller kilometerfusk. Att provköra bilen är förstås viktigt liksom att se bilen i dagsljus så att du kan göra en noggrann inspektion.