Solsemester som kattägare

10 juni 2019 jonas olsson
Solsemester som kattägare

Resekataloger och lockande bilder på sociala medier. Du drömmer om vita stränder, blåa vågor, paella och hotellsängar. Fantasierna har inga gränser mitt i höstens vardagstristess. I nästa andetag tänker du på katten. Det finns helt enkelt inget utrymme för den på ett femstjärnigt hotell eller en resa med flygplan. Du lägger dina planer åt sidan, fyller matskålen med kattfoder och blickar ut över regnrusket utanför fönstret. Ditt husdjur är det finaste du har och ingen du vill lämna bort till någon granne eller avlägsen släkting. Du åsidosätter dina semesterdrömmar till förmån för din katts trygghet.

 

 

Trygghet, småskaligt och hemkänsla

Du behöver inte ge upp dina drömmar om soliga stränder. Du kan kombinera semester med att ha ett husdjur. Ditt husdjur kan få en egen härlig semester och du kan njuta utan dåligt samvete. Ditt husdjur kan få vistas i en hemmiljö där ditt husdjurs alla behov tillgodoses.

Det finns hotell som uppfyller alla de regler som jordbruksverket och EU kräver.

Kattpensionat i Stockholm är ett alternativ för att både du och ditt husdjur ska få den semester ni förtjänar. Du kan lämna ditt djur i en mysig miljö hos människor som har erfarenhet av att ha husdjur och behandla dem med kärlek.

 

Något för den hundtokige och kattälskaren

Om du är crazy catlady behöver du inte oroa dig för hundarnas närvaro. På seriösa pensionat hålls givetvis katter och hundar åtskilda för att undvika krig liknande de man ser på tecknad film. Du ska välja ett pensionat med fina recensioner som kan försäkra dig om att ditt husdjur är i trygga händer när du ligger utsträckt i en solstol. Du kan se det som att ditt husdjur åker på ett härligt spa och får miljöombyte, samtidigt som du kommer hem fulltankad med ny energi. Ett koncept som gynnar både dig och ditt husdjur.

Fler nyheter