Stort urval av parfymer

26 juli 2019 jonas olsson
Stort urval av parfymer

Idag finns det en hel del olika kosmetikkedjor med speciella avdelningar för parfymer. Ett sätt att titta på vad ett parfymsortiment egentligen innehåller är att gå in på kedjans online shop, något man kan göra genom att till exempel klicka på den här länken https://www.sephora.se/parfym/.

Hos de flesta kosmetikkedjor hittar du ett stort urval av parfymer för både tonåringar, damer och herrar. Är man på jakt efter en passande parfym kan man lätt känna sig bortkommen. Urvalet är fantastiskt stort då du kan välja mellan maskulina och fräscha parfymer med allt från björnbär till mossa till ungdomliga dofter med champagne och sandelträ.

Parfymindustrin har utvecklats så pass mycket att den i nuläget kombinerar traditionella dofter med sådana som hämtas direkt från naturen.

 

Parfymerna säger något om dig själv

Den personliga doften spelar en väldigt stor roll. Doften du väljer säger något om vem du är, visar även en del av din personlighet.

Idag är det vanligt att man har en parfym för varje tillfälle, en doft som passar humöret eller säsongen.  Den ska komplettera vårt sinnelag eller varför inte årstiden? På sommaren väljer man oftast friska och rena parfymer medan hösten och vintern kräver mer sensuella och kryddiga sådana.

Oavsett vad du väljer bör du alltid minnas att parfymen säger något om dig själv.

 

En favoritparfym med egen signatur

Varje parfym bär med sig ett budskap. Det kan vara allt från förföriskt till lekfullt. Många har favoritdofter som de använder i alla lägen. Parfymen blir en egen signatur och som det nämndes i föregående stycke så säger doften något om dig själv. Den förmedlar ditt sinnelag, lämnar ut något om ditt humör och sist men inte minst spelar den väldigt stor roll vid mötet med människor. 

Låt humöret, stämningen och tillfället styra ditt val av doft och njut av vad den för med sig! 

Fler nyheter