Visst kan du sälja även silver

13 mars 2020 patrick pettersson
Visst kan du sälja även silver

Visste du det? Att du precis som du säljer ditt gamla guld kan sälja silver och andra ädelmetaller. Har du smycken, bestick eller annat som är äkta vara, som bara ligger och skrotar och tar plats? Kanske ger det dig rent av dåligt samvete? Kolla upp och kontakta en firma som värderar och köper in samt hjälper till med auktioner etc. Hos dem kan du enkelt beställa en guldförsändelse som innebär att du får en påse eller kartong hem i brevlådan. I denna placerar du ditt guld och silver för att skickar tillbaka det för värdering.

 

Måste jag sälja om jag värderat?

När din försändelse kommit fram så värderas föremålen av experter. Du får en återkoppling kring om de föreslår att du auktionerar ut något som har ett högt värde eller så får du en offert där de föreslår dig ett pris. Deras förslag kan du enkelt acceptera eller neka direkt online. Väljer du att godkänna offerten sätts pengar in på ditt konto inom kort. Att sälja eller inte sälja, det är frågan. Oavsett vilket så är det en väldigt smidig process och värderingen sker vanligtvis kostnadsfritt.

 

 

Vad mer kan du sälja?

Förutom guld och silver och attiraljer tillverkade av dessa och andra ädelmetaller kan du även få hjälp att värdera och sälja gamla mynt, frimärken och samlarobjekt. Har du en fråga eller en fundering kring värde och kvalitet på de föremål du äger så sök upp och kontakta en handlare som är duktig på att värdera och sälja silver, guld och liknande. Det är ett enkelt sätt att göra pengar av dammiga prylar och dåliga samveten. Gör något fint och upplev något efterlängtat som du knappt visste att du hade råd med i stället. Sälj ditt silver och guld redan idag och omvandla dåliga samveten till drömresor eller uppfyll efterlängtade mål.

Fler nyheter