Gör en 3d-skylt i frigolit för din logga

07 mars 2020 patrick pettersson
Gör en 3d-skylt i frigolit för din logga

Du måste synas för att finnas. Jo, men lite så är det ju när man driver ett företag. Gapig och skrikig skyltning tycker folk ofta bara är jobbigt, men det får inte vara för diskret heller. Ingen liten grå mus, som inte får synas och höras. Vilket intryck vill du att ditt företag ska ge? Med datorstyrda glödtrådsskärlinjer tillverkas både loggor och texter i det helt släta materialet frigofoam. Det kan målas i alla möjliga kulörer, om du nu till exempel har en väldigt färgglad logga. Professionella företag förser sedan dessa logos med fronter i laserskuren akryl/plexiglas. Detta skapar en väldigt blank och snygg yta. Det är viktigt att baksidesprinta akrylfronten när det gäller loggor som har färgtoningar  så att det blir en helt korrekt tredimensionell logga.

 

Frigolitskyltar för Företag

Om ett företag dessutom kan erbjuda CNC-fräsning i full 3d av till exempel mässmodeller så kan det vara värt att testa, för på en mässa går det väl aldrig att vara för skrikig och gapig med sin skyltning? Där är det ju bara att slå på stort. Professionella skyltmakare använder då det mycket hårda EPS S300-materialet och kombinerar det med trä, aluminium, plexiglas eller airbrush för att få fram bästa resultat. Givetvis erbjuder de också olika typer av upphängningsalternativ. Det är viktigt att välja kunniga skyltmakare som vet vad de håller på med. Ta reda på mer hos https://www.scandexpo.se

 

 

Flaggor av olika slag för ditt företag

Det är alltid trevligt att marknadsföra sitt företag med hjälp av flaggor. Det finns ett stort urval av flaggor om man vill testa på detta. Det erbjuds ofta både beachflaggor, reklamflaggor, standar, vimplar, nationsflaggor, butiksflaggor, båtvimplar, ordensband, flaggspel och vepor. Kvalité i färghållning och sömnad är något som efterfrågas. I kombination med genomtänkt och professionell tillverkning av rutinerade sömmerskor kan det bara bli ett gott resultat. 

Fler nyheter